Siemenet


Meiltä saat sertifioidut siemenet suoraan tuottajalta. Valikoimiin kuuluu oman siementuotannon lisäksi kaikki Tilasiemen Oy valikoimiin kuuluvat siemenet sekä Cemagron lannoitteet.

Kevään 2023 kylvöille on tarjolla uusia huippulajikkeita ja perinteisiä kestosuosikkeja. Vuoden 2022 kasvukausi oli normaalihko koko maassa, joten siemensaatavuus on viimevuotta parempi. Silti etenkin monitahoisten ohrien siemensaatavuus tulee olemaan rajallisempi, koska viime keväänä myytiin ohrien siemenvarastot loppuun. Tämän takia on varmempi tilata siemenet jo loppuvuodesta 2022. Toimitukset ja maksuehdot saat halutessasi joustavasti keväälle 2023. 

Siemensuosituksia:

Uutuus kaurana satoisa ja aikainen Luukas sekä tutumpana lajikkeena aikainen ja isojyväinen Niklas -kaura.

Ohrista tarjolla uutuus Onerva -ohra, satoisa monitahoinen Bredo -ohra sekä aikainen suosikki Vertti. Kaksitahoisista ohrista varmin valinta on mallasohra RGT Planet.

Vehnistä omassa varastossamme on mm. satoisa uutuus Calispero ja tuttu varma leipävehnä Quarna. Kannattaa kysyä myös uutuuksia Selina ja Linnea -vehnät.

Härkäpavuista tarjolla haitta-aineeton härkäpapu Vire, joka sopii hyvin kasvivalikoimaan vähän lannoitusta vaativana kasvina.

Valikoimissa myös kaikki muut Tilasiemenen viljalajikkeet sekä nurmiseokset.

Tarjouspyyntö:

Kerro siementarpeesi ja omat yhteystietosi. Pyrin olemaan yhteydessä sinuun ja antamaan tarjouksen vuorokauden sisällä.

Puhelimitse tavoitat minut numerosta 0447313312 ja sähköpostilla panu@ala-siuru.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *