Siemenet

Meiltä saat sertifioidut siemenet suoraan tuottajalta. Valikoimiin kuuluu lisäksi kaikki Tilasiemen Oy valikoimiin kuuluvat siemenet.

Kevään 2022 kylvöille on tarjolla uusia huippulajikkeita ja perinteisiä kestosuosikkeja. Vuoden 2021 kasvukausi oli haasteellinen koko maassa, joten etenkin monitahoisten ohrien siemensaatauus tulee olemaan talven aijana rajallinen. Tämän takia on suositeltavaa tilata siemenet jo loppuvuodesta 2021. Toimitukset ja maksuehdot saat keväälle 2022. 

Mm. aikainen ja isojyväinen Niklas -kaura, monitahoinen aikainen suosikki Vertti ohra ja satoisa monitahoinen Bredo -ohra. Kaksitahoisista ohrista varmin valinta on mallasohra RGT Planet. Vehnistä omassa varastossamme on mm. satoisa uutuus Calispero sekä KWS Mistral ja tuttu varma leipävehnä Quarna. Uutuutena haitta-aineeton härkäpapu Vire, joka sopii hyvin kasvivalikoimaan vähän lannoitusta vaativana kasvina.

Valikoimissa myös kaikki muut Tilasiemen viljalajikkeet sekä nurmiseokset.

Tarjouspyyntö:

Kerro siementarpeesi ja omat yhteystietosi. Pyrin olemaan yhteydessä sinuun ja  antamaan tarjouksen vuorokauden sisällä.

Puhelimitse tavoitat minut numerosta 0447313312 ja sähköpostilla panu@ala-siuru.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *